Ereader accessoires informatie

Er zijn verschillende ereader accessoires beschikbaar voor de verschillende merken en typen e-readers die aanwezig zijn in de markt. Doordat niet alle e-readers dezelfde maten hebben zijn er veel producten die op elkaar lijken enkel de grootte van het product is anders. Tevens moet voor enkele ereader accessoires er op gelet worden dat het product geschikt is voor het merk ereader dat uw bezit. Er zijn zes soorten e-reader accessoires beschikbaar, dit zijn een ereader beschermhoes , ereader lampjes, e-reader kabels, ereader autolader, geheugenkaart ereader (link) en ereader thuislader.

 

E-reader beschermhoes

Een e-reader beschermhoes zorgt er voor dat uw e-reader minder snel kan beschadigen. Er zijn verschillende soorten beschermhoezen, de materialen die voor deze ereader accessoires zijn afhankelijk van uw budget. Het is mogelijk om een budget keuze te maken en te gaan voor plastic of stoffen ereader beschermhoes. Als u gaat voor meer luxe gaat is het zelfs mogelijk om een lederen ereader beschermhoes aan te schaffen. Bij het kopen van een beschermhoes voor uw ereader is het belangrijk dat u let op de grootte van uw ereader. De beschermhoezen zijn vaak in verschillende groottes verkrijgbaar.

–          Ereader beschermhoes kopen

 

Ereader lampen

De volgende ereader accessoires zijn lampjes voor uw ereader, deze maken het mogelijk om ook een ebook te lezen terwijl de nacht zijn intreden heeft gedaan. Met de ereader lampen heeft u uw partner niet meer wakker te houden met veel licht aan, het e-reader lampje schijnt enkel op uw ereader. Tevens is het zeer geschikt voor als u in de avonduren aan het reizen bent en uw medepassagiers niet wil storen met een grote hoeveelheid licht. Er zijn twee verschillende soorten ereader lampjes, de eerste optie is één aan een ereader beschermhoes zit. Bij het kopen van een beschermhoes heb je ook meteen voordeel van in de avonduren een ebook te kunnen lezen op uw e-reader. De tweede optie is een lichtje dat op uw ereader gezet kan worden.

–          Overzicht van Ereader beschermhoes kopen

–          Overzicht van de ereader lampen

 

Ereader kabels

Er zijn verschillende soorten ereader kabels mogelijk, dit is voornamelijk afhankelijk welk merk e-reader u heeft. De meeste ereaderproducten hebben een mini-usb opening op uw e-reader gemaakt en deze kunt u aansluiten door middel van een USB-kabel met uw Computer (zowel Windows als MAC). Deze ereader accessoires zijn hard nodig voor u indien u uw oude kabel kwijt bent of graag een extra kabel in het bezit wilt hebben.

 

Ereader autolader

Tegenwoordig gebruiken veel mensen een e-reader om te kunnen lezen in de auto. Mocht de batterij van uw ereader de lange uren in de auto niet aan kunnen is er een mogelijk om een e-reader autolader te kopen. Deze lader dient in de 12 volt aansluiting te worden bevestigd en de andere zijde van de kabel dient u uw e-reader op aan te sluiten. Zo kunt u met een gerust hart doorlezen tot u uw bestemming heeft bereikt. Dit zijn ereaders accessoires die voornamelijk geschikt zijn voor de reizigers die vele uren doorbrengen op de bijrijdersstoel van de auto.

–          Ereader autolader kopen

 

Geheugenkaart ereader

Bij een deel van de ereaders kan de opslagcapaciteit worden uitgebreid door gebruik te maken van een geheugenkaart voor een ereader. Deze ereader accessoires zorgt er voor dat u nog meer boeken op uw e-reader kunt zetten voor dat deze vol is. Op de pagina ereader geheugenkaarten (link)  staat meer informatie over het aantal boeken dat u per geheugenkaart ongeveer extra op uw e-reader kunt zetten.

 

Ereader thuislader

De laatste ereader accessoires is de ereader thuislader, deze zorgt er voor dat u uw e-reader kunt aansluiten aan de netstroom en op deze wijze kunt opladen. Tijdens het opladen kunt u alvast beginnen met het lezen van het duur u gewenste ebook. Na dat uw e-reader volledig is opgeladen hebt u weer enkele dagen leesplezier in het verschiet.

–          Ereader thuislader kopen

Dit vind je misschien ook leuk...